Les meves caminades i els meus escrits.

Far Oest

 

Anada i tornada al Far Oest en un sol dia per 35 euros- amb dinar inclòs!-

No trobareu cap agència de viatges que us ofereixi aquesta ganga. Aixo només és cosa de les Âvies Caminadores. I a més amb totes les sensacions de gaudir del Parc de les Olors. Menjar cuinat amb les herbes salvatges que vosaltres mateixes podreu anar a collir... Totes sabem qué és el romaní... i la farigola... però i la sàlvia? Ah! Ës una planta important. Hi ha una dita popular que fa...-"Cóm és que s'ha mort si tenia sàlvia a l' hort?

Tot això i molt més aprendrem a la sortida a la regió de la Vall Roja, i la Vall d'arròs... Està situada molt a prop de casa nostra tot i sent una regió molt interessant és molt poc visitada. Tothom va a Sant Miquel del Fai a veure les coves i la cascada.., però nosaltres aquesta vegada la veurem des d'un altre angle. La veurem sempre en front nostre. I ens pasejarem per uns paratges que res ténen d'envejar als que seviren per rodar les pel·lìcules de l' Oest...Potser les dimensions son una mica més reduïdes, però les roques diriem que son les mateixes.

No sé si veurem el John Waine o el Gary Cooper- aixo ja depén de l'imaginació de cadascú, però que no us sorprengui si algun moment veiem senyals de fum de darrera d'una roca... No cal patir, no és temps de guerra. Potser sencillament que una dona avisi al seu amic que el marit se n' ha anat de cacera...

 

Bon dia tinguem.

 

Maria Mercè.

 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.  TOTTS, S.C.P.